Зареждане

James Gallagher вярва, че ще покори ММА в следващите няколко години

James Gallagher вярва, че ще покори ММА в следващите няколко години
Публикувано на: Юни 19, 2019 в 00:00 ч
Изгрящавата звезда на Bellator в категория петел James Gallagher се завръща в клетката този уикенд и ще се изправи срещу Jeremiah Labiano в Лондон на Bellator 223. James е с рекорд 9-1 в ММА и е само на 22 години. Миналата година той инкасира първа загуба от Ricky Bandejas, който го нокаутира брутално на Bellator 204. Gallagher се завърна и успя да събмитне Steven Graham през февруари тази година и сега се надява, че ще запише втора поредна победа. Младото момче следва стъпките на своя сънародник Conor McGregor и вярва, че ще покори ММА след няколко години:


Когато си ирландец, който се бие мечтаеш за битка в 3Arena, а аз съм едва на 22 години и вече се бих там и напълних залата. Това беше абсолютна лудост и тръпки ме побиват, когато се сетя за това, но аз го заслужавам. Работих здраво, за да го постигна. Мечтая за това цял живот и сега съм тук. 

В следващите няколко години, когато хората говорят за ММА, ще говорят за James Gallagher. Така ще се случат нещата. Всички искат да се правя на някого и никой не иска да съм себе си. Аз обаче съм срещу това. Винаги ще бъда себе си и няма да се променя. Винаги ще се придържам към корените си и ще бъда себе си. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес