Зареждане

Jacare Souza нокаутира Chris Weidman в третия рунд

Jacare Souza нокаутира Chris Weidman в третия рунд
Публикувано на: Ноември 4, 2018 в 06:29 ч
Jacare Souza се изправи срещу бившия шампион в средна категория Chris Wiedman в подглавната битка на UFC 230, което се проведе в Медисън Скуеър Гардън.

Първия рунд започна и Jacare вкара удар с крак на Weidman, който отвърна с прав десен. Souza започва да натиска и опитва десен, но Weidman се измъква и отговаря с ляв и коляно. Jacare държи центъра и вкарва удар с крак. Weidman вкарва десен с който успява да зашемети Jacare, но той оцелява и вкарва удар с крак. Chris разчита на прави удари и Jacare кърви. Jacare продължава да разчита на удари с крака и край на рунда.

Двамата си разменят удари с крака е началото на втория рунд. Weidman вкарва ляв, но получава десен от Jacare. Двамата влизат във здрави размени и след силен десен от Weidman, Jacare е наранен и бяга, а Weidman го преследва, но не успява да го довърши.  Weidman успява два пъти да свали Jacare на земята,  но не постига нищо.

Jacare отново започва да натиска в третия рунд и вкарва удар с крак и кука в тялото на Weidman. Здрав десен и Jacare отново е зашеметен Weidman опитва ляв и коляно, но пропуска. Феновете започват бурно да подкрепят Weidman, a Jacare вкарва здрави удари,  които нараняват Chris и той бяха,  но здрав десен от Jacare и Weidman е нокаутиран в третия рунд.


Страхотна победа на Jacare и той най-накрая може да получи шанс за титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес