Зареждане

Израел Адесаня: Никога няма да имаме реванш с Пауло Коста

Израел Адесаня: Никога няма да имаме реванш с Пауло Коста
Публикувано на: Октомври 15, 2020 в 17:00 ч
Шампионът в средна категория Израел Адесаня вярва, че никога няма да има реванш между него и Пауло Коста. Двамата се биха в края на миналия месец в Абу Даби, където Израел защити своята титла с нокаут във втория рунд. Коста се представи много слабо в битката и след нея започна да твърди, че бил контузен и настояваше за незабавен реванш.

Разбира се, това няма как да се случи и Адесаня не е оптимист в това, че някога Коста ще може да стигне до позицията на претендент в средна категория. "The Last Stylebender" увеличи статистиката на 20-0 в ММА и ще чака битка с победителя от срещата между Джаред Каноние и Робърт Уитакър. Ето какво сподели шампиона за Коста и какъв съвет му даде:

Ако трябва да съм честен, тогава ще кажа, че никога няма да има реванш с Коста. Мисля, че това ще е битка като тази между Конър Макгрегър и Жозе Алдо. Пауло Коста трябва да се примири. Преди време и аз загубих битка срещу един от неговите сънародници. 

Това момче ме нокаутира, но въпреки това продължава да ме предизвиква. Така че, кой спечели ? Аз не го преследвам и не искам реванш. Научих ценни уроци от това. Благодарен съм, но не ме виждате да го предизвиквам. Случи се загубата и това е минало. 

Не искам да му го връщам. Дори и Перейра да дойде в UFC и да го победя, това няма да изтрие миналото. Вече се случи и трябва да го приемеш. Такъв е моя съвет към Коста. Аз го унижих и трябва да го приеме. Коста трябва да продължи напред. 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес