Зареждане

Исмаилов: Не мога да не призная загубата от Минеев

Исмаилов: Не мога да не призная загубата от Минеев
Публикувано на: Октомври 18, 2021 в 01:00 ч
Магомед Исмаилов отказва да приеме загубата от Владимир Минеев. Двамата направиха реванш миналия уикенд в Сочи. Исмаилов взе първите два рунда и направи много добро впечатление. Той пренасяше битката на земята и вкара тежки удари на Минеев.

Владимир беше почти със затворени очи от бомбите на Исмаилов. В третия рунд обаче всичко се промени. Магомед нямаше вече въздух и Минеев му изнесе лекция в стойкa, след което го нокаутира.

След срещата Магомед едвам си стоеше на краката и сподели, че припаднал, защото не му стигало въздух. В своя акаунт в социалните мрежи Мага сподели, че все още няма да се оттегля от ММА, въпреки че брат му загатна за пенсия.

Ето какво сподели Мага Исма:

Владимир Минеев вместо да отпразнува победата си, да скочи, да се зарадва, дойде при мен, седна, уважи ме, помогна ми да се изправя. Той показа, че е достоен и заслужава уважение. Изказвам уважението си към него. Беше достойно. 

Това определено не е краят, скъпи приятели. Ще премахна всички проблеми, определено ще ги поправя. Винаги ги поправям и сега ще ги поправя. Чух, че е имало разговор за третата конфронтация. Владимир Минеев се интересува. Ще коментирам това малко по-късно. Сега трябва да си почина и да разбера всичко. 

Второто поражение в кариерата ми, което не мога да не призная! Без оправдания, все пак съм готин.

Ще има ли трилогия ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес