Зареждане

Ислам Махачев се появява в 31-вия сезон на TUF

Ислам Махачев се появява в 31-вия сезон на TUF
Публикувано на: Юни 1, 2023 в 14:00 ч
В края на миналия месец беше премиерата на 31-вия сезон на TUF. Имаше голям интерес към шоуто, защото в него UFC изправя Конър Макгрегър срещу Майкъл Чандлър. Двамата тренират бойци, които да влязат в UFC.

Конър участва в TUF за втори път. За първи път той стана треньор през 2015 г., когато се изправи срещу Юрая Фейбър. За новия сезон Конър и Чандлър тренират два отбора, които ще извадят най-добрите в категория петел и лека категория.

Развръзката на сезона ще бъде не само финалът между участниците в риалитито, но и битката на треньорите. За съжаление все още не е известна нито датата на двубоя, нито турнирът, в който ще се проведе боят между Макгрегър и Чандлър.

Първата среща между Макгрегър и Чандлър се оказа приятелска. Майкъл обеща, че той ще бъде най-трудният съперник за завръщането на Конър, а ирландецът се надяваше, че това ще се окаже наистина страхотна битка.

Преди началото на риалити шоуто се знаеше, че в шоуто ще участват както новодошли, така и ветерани от промоцията, които по някаква причина бяха уволнени. Още във втория епизод Тимур Валиев от отбора на Майкъл Чандлър ще се бие.

Негов съперник ще бъде боецът от отбора на Макгрегър, Тревър Уелс. Валиев ще бъде подкрепян по време на битката от шампиона на UFC Ислам Махачев. Руснакът беше показан в малък тийзър преди втория епизод на TUF.

Ще бъде интересно да видим Махачев и Макгрегър опасно близко.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес