Зареждане

Хамзат Чимаев: Камару Усман вече няма да е същият

Хамзат Чимаев: Камару Усман вече няма да е същият
Публикувано на: Септември 6, 2022 в 02:00 ч
Хмазат Чимаев смята, че Камару Усман ще бъде променен човек след загубата от Леон Едуардс. 

Едуардс спечели титлата в полусредна категория на UFC с невероятен нокаут след хайкик в петия рунд на UFC 278 през август в Юта. Този нокаут е бил толкова тежък, че Усман е бил дезориентиран цели 20 минути след битката. С нокаут като този Чимаев вярва, че Усман може никога да не бъде същият.

Този уикенд Чимаев се завръща, за да се бие с Нейт Диас. Битката им е главна за UFC 279, което ще се проведе в Лас Вегас. Победителят ще получи шанс за титлата в категорията. "Borz" споделя, че уважава Нейт, но ще се опита да го убие.

„Беше луда битка, добра битка. Научих много неща от тази битка. Усман летеше твърде високо. Говореше, че ще се бие с Канело Алварес, след което беше прострелян. Той не беше концентриран, но казваше: „Винаги съм концентриран“. 

Говореше, че иска да прави пари, а Леон идва и го простреля в главата. Нокаутира го. Не мисля, че той ще бъде същият човек от гледна точка на психиката. Виждали сме много шампиони да си мислят, че никой не може да ги бие.

Говорят, че са непобедими и такива неща, но идва някой, който ги нокаутира. Сега Усман знае, че и той е човек. Нямам проблем с това, че трябва да направят реванш. Аз ще се бия с друг човек.

Може да се бия с Алекс Перейра или Израел Адесаня. Не знам. Ще изчакаме да видим какво ще каже Дейна Уайт след битката ми. От една страна, уважавам Нейт Диас.

 Уважавам всичките си противници, но след като отида да убия някого, няма нужда от уважение. Ако може, тогава той ще ме убие. Ще направя същото. В клетката, когато дойде време за война, не уважавам никого.", каза Чимаев пред ESPN. 

Прав ли е Чимаев за Усман ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес