Зареждане

Greg Hardy: Ще нокаутирам Volkov, както Lewis го направи с меките си ръце

Greg Hardy: Ще нокаутирам Volkov, както Lewis го направи с меките си ръце
Публикувано на: Октомври 24, 2019 в 06:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че бившият шампион в тежка категория Junior dos Santos се оттегля от битката си с Alexander Volkov, която беше предвидена за събитието в Русия следващия месец. Появи се противоречив герой в лицето на Greg Hardy, който прие да спаси събитието и прие да се бие с Volkov с кратко предизвестие.

Битката ще бъде 5-та за бившата звезда на NFL за тази година, но това не го притеснява. Тази година той загуби дебюта си в UFC, след като вкара непозволен удар на своя опонент през януари.

Последваха две победи с нокаут в първия рунд, а след тях преди няколко дни Hardy победи с решение Ben Sosoli, но победата му беше отнета, защото използва инхалатор между рундовете. Сега той има шанс да се реваншира и смята да го направи с нокаут срещу руснака в родината му:


Развълнуван съм и доста неща изиграха роля във вземането на това решение. Това е голяма битка за мен и е на високо ниво. Това е нещото, на което ‘Prince of War’ се надяваше. Другото, което е моя съотборник dos Santos се оттегли и някой трябваше да го замести. 

Моята психика винаги е била такава и трябва да се застъпиш за отбора. UFC винаги ми пазят гърба. Те поеха доста рискове с мен. Ако те искат някой да приеме битката, то аз със сигурност ще го направя и ще нокаутирам това момче. 

Мекият Derrick Lewis успя да го нокаутира и следователно и аз ще го направя. Ако Lewis може да го нокаутира с меките си ръце, то тогава и аз ще го направя. Разбира се, че това момче Volkov е чудовище.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес