Зареждане

Георги Валентинов с ММА битка срещу украинец този петък

Георги Валентинов с ММА битка срещу украинец този петък
Публикувано на: Март 28, 2019 в 08:46 ч
Българският ММА боец Георги Валентинов ще запише поредното си участие на ринга този петък, 29 март. Бойният атлет ще демонстрира уменията си в столичната зала "Асикс Арена" като част от шоуто Grand Fight Arena 2.

Там Георги ще се бие срещу украинеца Константин Линник в категория до 77 кг.

Линник има 17 професионални ММА двубоя в кариерата си, като 10 от тях са с победа. Повечето от успехите му завършват с ТКО или събмишъни преди края на редовното време, което го прави опасен противник, който не трябва да бъде подценяван. Последното му участие е през август, когато записва победа със събмишън (удушаване) още в първия рунд.

Валентинов също идва след победа, но по-скорошна - през декември. В първото издание на Grand Fight Arena той успя да победи със съдийско решение Пауло да Силва.

"Чувствам се подготвен и се надявам да спечеля този мач. Противникът ми е доста силен и със сигурност ще бъде трудна битка," сподели Валентинов преди битката.
 

 
Вече е ясна и пълната файт карта за Grand Fight Arena 2, която ще включва топ бойци по правилника на К1 и ММА.

Вижте също: Пълният списък с двубои в Grand Fight Arena 2

Кантарът на бойците и пресконференция преди битките ще се проведе в четвъртък, 28 март 2019, в пресклуб България.

Билетите са в продажба и са на цена от 20 лв. и могат да бъдат закупени онлайн от besttickets.bg или касите на Тикетпро като бензиностанции OMV, Office 1 и др.

ВИП столовете са 40 лв., а ВИП масите 1000 лв.

Още за битките:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес