Зареждане

Гегард Мусаси заплашва със съд PFL заради това, че не получава мачове

Гегард Мусаси заплашва със съд PFL заради това, че не получава мачове
Публикувано на: Май 23, 2024 в 07:53 ч
Бившият шампион на Bellator в средна категория Гегард Мусаси заплашва да съди PFL.

Мусаси не се е бил, откакто PFL купи Bellator, и изрази разочарованието си от това. Мусаси не е единственият боец на Bellator, който се оплаква, че не получава битки, тъй като Дъглас Лима и Крис Сайборг са имали същите оплаквания.

Мусаси казва, че той и екипът му се готвят за съдебни действия срещу PFL, тъй като те нарушават договора му.

"Ами те казаха, че сумата на хонорарите, която искат да ми намалят, е толкова голяма, че за мен е по-добре да потърся друго място, да направя нещо друго. В този момент, ако някой не ме иска, аз съм готов да им тегля една майна. Отборът около мен иска да ги съдим. Ако зависеше от мен, просто щях да си тръгна, но не знам, ще видим. Но, отборът около мен не е толкова щастлив, мисля, че ще се стигне до съдебни действия. Те дори не искат да си вдигнат телефона и просто да говорят с нас. Вече дори не е смешно, това е най-лошата организация досега. Бил съм се за много организации, тази е най-лошата", заяви Мусаси.

Гегард Мусаси явно не е доволен от PFL, тъй като я нарече най-лошата организация, от която е бил част. Не е сигурно дали заплахата му за съдебни действия ще промени нещо, но Мусаси се надява скоро да се бие.

Мусаси не се е бил от май 2023 г., когато претърпя загуба с решение от Фабиан Едуардс, а преди това отпадна с решение от Джони Еблен и загуби титлата си в средна категория.

Мусаси е с баланс 49-9-2 като професионалист и се е биел за UFC, Bellator, Pride, Dream и Strikeforce и др. Той е и бивш шампион на Strikeforce в лека тежка категория и има забележителни победи над Лиото Мачида, Дъглас Лима, Рори Макдоналд, Крис Уайдман, Витор Белфорт, Жакаре Соуза, Дан Хендерсън и Марк Хънт.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес