Зареждане

Frankie Edgar: Искам да разказвам на внуците, че съм се бил с Conor McGregor

Frankie Edgar: Искам да разказвам на внуците, че съм се бил с Conor McGregor
Публикувано на: Декември 14, 2018 в 12:01 ч
Бившия шампион в лека категория Frankie Edgar винаги е близо до титлата, без значение от категорията. Edgar имаше два шанса да стане шампион в категория перо, но загуби срещу Jose Aldo и сега очаква трети шанс. Frankie трябваше да се бие срещу Holloway, но първо той се контузи, а след това и Max и Edgar заложи шанса си, но това беше грешка, защото Brian Ortega го нокаутира и му отне шанса.


 ‘The Answer’ успя да запише победа над Cub Swanson и трябваше да се бие през ноември, но нова контузия го извади от битка. Сега Frankie се надява на битка с Holloway или с McGregor:



Надявам се, че Holloway ще остане в тази категория, за да се бием най-накрая. Ако той не е свободен, тогава може би Conor McGregor. Двамата с него трябваше да се бием отдавна, но не се получи. Готов съм да се бия с него, ако не получа шанс за титлата. Той е най-популярния боец в моята ера и трябва да сме честни.

Ще бъде срамно, ако никога не се бием с Conor McGregor и някой ден когато децата и внуците ме питат, то аз да им кажа, че не съм успял да стигна до битка с McGregor. Искам да се бие с него и някога да разказвам за това.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес