Зареждане

Еротичен модел спечели своя дебют в ММА

Еротичен модел спечели своя дебют в ММА
Публикувано на: Юли 16, 2022 в 13:00 ч
Скандалната руска звезда Олеся Малибу дебютира в ММА. Едрогърдата моделка се би под банера на Epic Fighting Championship.

Тя премери сили с блогърката Иришка Чики-Пики в главната битка на вечерта. Малибу е обикновено момиче от Русия, което стана известно благодарение на това, че промени изцяло своя външен вид с операции и други екстри. Малибу има много откровени фотосесии, които може да намерите в интернет.

Сега тя реши да пробва друго приключение и се впусна в битките.

Малибу първа опита да вкара крошета, което не й се получи много. След това тя вкара фронт кик на Чики-Пики. Двете просто се гледаха и не правеха много в клетката. Олеся и Иришка замахваха безцелно, а Чики-Пики не спираше да репликира Малибу. След почти никакъв екшън приключи първия рунд.

В началото на втория рунд двете започнаха агресивно с ритници. Малко след това двете отново започнаха само да се гледат. Малибу успя да изненада всички, след като сграбчи Иришка и я свали на земята. Тя постави коляно на гушата на Чики-Пики и я държеше на земята.

В клетката влезе друга жена, която ги разтърва. Иришка започна да се кара с хората от своя ъгъл и втория рунд приключи. В третия рунд Малибу свали на земята Иришка след фронт кик в стомаха. Веднага след това последва нов фронт кик и Чики-Пики пак падна.

По време на рунда в клетката отново влезе жена, която се намеси. Малибу хвана Чики-Пики за косата и започна да я налага, докато другата жена опитваше да ги разтърве. Натрапницата беше изгонена, след което Иришка се облегна на мрежата и пак започна да спори с хората от своя ъгъл.

Така циркът приключи след 3 рунда по 2 минути. Срещата стигна до решение, което беше в полза на Олеся Малибу. Ето видео от събитието:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес