Зареждане

Едсон Барбоса показа страшна трансформация след боя с Юсуф

Едсон Барбоса показа страшна трансформация след боя с Юсуф
Публикувано на: Ноември 5, 2023 в 14:00 ч
В света на смесените бойни изкуства способността да се възстановяваш от нараняваните е черта, която бойците трябва да притежават.

Едсон Барбоса, дългогодишен състезател в UFC, демонстрира своята забележителна устойчивост и възстановяване в скорошен двубой, който остави фенове и колеги бойци в страхопочитание. На 14 октомври Барбоза се завърна в октагона, за да се изправи срещу Содик Юсуф в главния мач на UFC Vegas 81.

Юсуф започна силно, нанасяйки тежка комбинация от удари, които почти доведоха до ранно поражение за Барбоза. Въпреки това, той успя да обърне нещата и спечели с решение. 37-годишният Барбоза напусна октагона с неузнаваемо за мнозина лице. Безмилостните удари на Юсуф бяха оставили своя отпечатък, причинявайки значително подуване и зачервяване, особено около очите и челото на Барбоза.

Наскоро Барбоза влезе в профила си в социалните медии, за да сподели напредъка на възстановяването си. Учудващо, разбитото му лице се излекува напълно само за шест дни. Той публикува серия от шест снимки, всяка правена всеки ден по време на възстановяването му, демонстрирайки бързата трансформация.

Вижте:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес