Зареждане

Еди Хол се прицели в Боб Сап и Мартин Форд

Еди Хол се прицели в Боб Сап и Мартин Форд
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 16:00 ч
Еди Хол, бивш най-силен човек в света, който пробва ръката си в бойните спортове, би искал да се изправи срещу Мариуш Пудзяновски. Полякът обаче не е единственият съперник, за който Хол мисли. Полякът е отворен за такъв сблъсък и прие с пост в социалните мрежи. Преди седмица на World Freak Fight League Хол спечели битка, в която се би срещу двама съперници наведнъж. 

Еди спечели с нокаут, но това беше повече фрийк шоу, отколкото реална ММА битка. През март 2022 г., той участва в битка по правилата на бокса и загуби по точки от Хафтор Бьорнсон. Сега Еди е сериозен за кариера в ММА и иска Пудзяновски, но е отворен и за битки с Боб Сап и Мартин Форд.

Ето какво сподели Хол пред TheMacLife:

"Мариуш вече остарява и е на 46 години. Печелил е световни шампионски титли и се бие в ММА от 15 години. Той може да има целия този страхотен опит, но аз чувствам, че съм в по-добър момент от живота си и мога да науча ММА доста бързо. 

След това е Боб Сап. Ето го и Мартин Форд. Имаме и други потенциални съперници, които искат да направят нещо ново.", каза Хол.

Ще успее ли Еди да постигне успехи в ММА ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес