Зареждане

Джош Томсън: Кока-колата е криптонитът на Хабиб

Джош Томсън: Кока-колата е криптонитът на Хабиб
Публикувано на: Декември 1, 2019 в 00:00 ч
41-годишният ветеран Джош Томсън е тренирал дълго време с Хабиб Нурмагомедов и познава добре неговите способности. Двамата са съотборници в АКА и бившия шампион в лека категория на Strikeforce знае всичко за непобедения дагестанец. Томсън най-вероятно ще му помага в подготовката за неговата битка с Тони Фъргюсън, която вече е официална за април в Ню Йорк на UFC 249.

През 2015 година Джош изкара 3 рунда в клетката с Тони и загуби с единодушно решение. Той знае какво трябва да направи Хабиб в срещата с Тони, но го притеснява това, че Кока-колата е криптонитът на непобедения шампион. Ето какво сподели Джош за Хабиб и Тони в интервю за BJPenn:


Говорих си с Хабиб и ще прекарам доста време с него, за да му помогна за битката с Тони. Трудно е да разбереш какво ще направи Тони, но знам това, което той може да прави добре и то може да помогне на Хабиб. Не му трябват доста съвети, защото той ще направи това, което прави най-добре. 

Той трябва да не допусне нещо драматично да се случи междувременно. Хабиб трябва да скъси дистанцията бързо и да движи главата си, за да не отнесе някой тежък удар. Тони успя да се измъкне, когато аз опитвах да го съборя. 

Хабиб обаче е различен и ще намери начин, за да те свали и да те пребива. Хабиб няма загуба и не е бил приключван. Дагестанците имат друг начин на живот и различна психика. Да, Хабиб има криптонит и това е Кока-колата. Той я обича доста. Хабиб тренира два пъти на ден, всеки ден. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес