Зареждане

Джеръми Стивънс: Чувствам, че съм сериен убиец като Дамър и Бънди

Джеръми Стивънс: Чувствам, че съм сериен убиец като Дамър и Бънди
Публикувано на: Ноември 24, 2022 в 12:00 ч
Джеръми Стивънс е готов преди битката си този уикенд. 36-годишния американец ще се бие срещу Натан Шулте на PFL 10, което ще се проведе на Ню Йорк.

Въпреки че винаги е бил труден за всеки боец, Стивънс напусна UFC и изглежда така, сякаш най-добрите му дни са зад гърба му. Той беше в серия от 6 поредни загуби, но през юли победи Прайс с разделно решение и записа първа победа от 4 години насам. 

Стивънс е известен със своите тежки нокаути. Той планира да търси кръв в битката с Шулте. Говорейки в интервю за MMA Junkie, "Lil' Heathen" обясни колко кръвожаден се чувства и сравнението, което направи, беше донякъде потресаващо. 

„Вероятно съм повече като сериен убиец, отколкото нещо друго. Да, Декстър, това звучи добре. Сякаш имам тази жажда, тези желания. Като Дамър и Бънди. Не изтъквам тези момчета, сякаш това, което направиха, не беше извратено.

Имам жажда, която трябва да задоволя. Без неуважение, но се чувствам като проклет сериен убиец, който трябва да убива. Това може да звучи малко странно, но има нещо в този адреналин, това чувство, тази сила. 

Имам нужда да утоля тази жажда с кръв.“, каза Стивънс преди боя.

Джефри Дамър, известен също така като Канибала от Милуоки, е американски сериен убиец, извършител на сексуални престъпления като изнасилвания, убийства и разчленяване на седемнадесет мъже и момчета в периода между 1987 г. и 1991 година. Някои от по-късните му убийства са свързани също така с некрофилия, канибализъм и съхраняване на части от тялото – обикновено цялата или само част от скелетната структура.

Тед Бънди е американски сериен убиец, изнасилвач, некрофил, убил и изнасилил голям брой млади жени и момичета през 1970-те (основно между 1974 и 1978). След като повече от десет години отрича да има нещо общо с убийствата, в крайна сметка той признава, че е извършил 30 от тях. Точният брой на жертвите му остава неизвестен и до днес.

Определено е извратено даден боец да се сравнява с Дамър и Бънди. Но пък в ММА няма нобелови лауреати, така че може да очакваме всичко.


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес