Зареждане

Джамал Хил: Прохазка не знаеше какво прави срещу Перейра

Джамал Хил: Прохазка не знаеше какво прави срещу Перейра
Публикувано на: Юли 4, 2024 в 12:00 ч
Джамал Хил постави под съмнение качествата на Иржи Прохазка, който направи няколко грешки в двубоя с Алекс Перейра.

Очевидно Хил е последният човек, който трябва да си отваря устата в това отношение, но по време на лайв стрийм в канала си в YouTube той не спести няколко пикантни забележки към чешкия самурай.

Джамал изтъква колко лош „ученик“ е Прохазка и как е забравил да си напише домашното, когато влезе в реванша с Алекс Перейра напълно неподготвен и получи тежък нокаут, който можеше да бъде предотвратен.

Самият Джамал загуби от Перейра през април тази година, така че няколко фенове го контрираха в чата на живо, като казаха, че той е последният човек, който трябва да критикува или учи някого. Но бившият шампион имаше отговор и за тези коментари.

„Честно казано очаквах по-балансиран спектакъл, но това беше едностранна битка. Алекс му е влязъл в главата с тези шамански ритуали и наистина Иржи не знаеше какво да прави. Той забрави всичко, което е научил в залата. Ако продължаваш да правиш нещата по същия начин, не можеш да очакваш различен резултат. 

Първото нещо, което те учат в залата, е да си криеш брадичката. Това са основните грешки, които Иржи допусна. Още миналата година го предупредих за това. Казах му, че ще се възползвам от слабостите му. Имах подобен план за евентуална битка межд мен и него. Не е грешка да паднеш, всички падаме понякога. 

Грешката е да направиш това, което вече си направил веднъж. Перейра непрекъснато се адаптира към ММА, а Прохазка не се развива. Получава тежки удари във всяка битка. Може би тази загуба ще го принуди да направи нещо сега, но челюстта му вече няма да е толкова силна.", сподели Хил.

Какъв трябва да е следващия ход на Прохазка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес