Зареждане

Dustin Poirier: Ще приключа Khabib Nurmagomedov на UFC 242

Dustin Poirier: Ще приключа Khabib Nurmagomedov на UFC 242
Публикувано на: Август 23, 2019 в 12:11 ч
Качил: DoloR 
Временният шампион в лека категория Dustin Poirier (25-5 MMA, 17-4 UFC) вярва, че ще нанесе първа загуба в ММА на безспорният шампион Khabib Nurmagomedov (27-0 MMA, 11-0 UFC). Двамата ще бъдат заключени в клетката след две седмици в Абу Даби на UFC 242 и ще обединят титлите.

Все още не се е намерил боец, който да разгадае сложния пъзел от Дагестан, но "The Diamond" е уверен, че притежава всичко необходимо, за да влезе в историята с такава победа. Dustin вярва в победата, но все още не може да реши - нокаут или събмишън:


Все още се чудя. Чувствам, че мога да събмитна Khabib, но имам и друго чувство и то е нокаут. Не знам как ще се случи, но определено ще победя с нокаут или събмишън. Ще приключа Khabib Nurmagomedov. Давам всичко от себе си, за да бъда възможно най-добър боец и човек. Трябва да дам най-доброто в клетката на 7-ми септември. 

Ще се изисква всичко от мен, за да победя. Разбирам, че трябва да дам всичко от себе си, за да го победя. Аз ще направя нещо, което никой друг не е правил и това е история. На път съм да сътворя история. Разбира се, че неговата игра е голяма опасност. Не искам това момче да е върху мен и да печели рундове. 

Имаме само 5 рунда и няма как да го оставя да е върху мен, защото ще е трудно да победя. Не се тревожа за неговите събаряния. Трябва да го нараня. Трябва да стоя далеч от мрежата и от земята и да си водя играта. 

Ще победя Khabib, а след това ще говорим за бъдещето. Ние се бием за наследство, но и за пари. Имам шанс да направя нещо, което никой не е правил. Прием съм това, вълнувам се и искам да го постигна. Искам да обединя поясите и да творя история. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес