Зареждане

Dustin Poirier: Побеждавам Khabib, защото съм най-добрият

Dustin Poirier: Побеждавам Khabib, защото съм най-добрият
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 08:40 ч
Временният шампион в лека категория Dustin Poirier ще проведе битката на живота си, когато се изправи срещу непобеденият безспорен шампион Khabib Nurmagomedov в главната битка на UFC 242 през септември в Абу Даби. Всичко е против "The Diamond" в тази битка, но той не се интересува и е уверен в своята победа. Наскоро двамата бойци се изправиха лице в лице на първа пресконференция преди битката и днес в предаването на Helwani, Poirier реши да поговори за предстоящата голяма битка:


Ariel, ти знаеш, че аз съм от много време в играта и не се вълнувам много от заставането лице в лице, приказките или конфронтациите. Мисля, че всичко мина нормално и той показа уважение към мен. Khabib знае какъв боец съм аз и е наясно с това, че аз съм готов да направя всичко за победата. Той знае, че в мое лице среща голямо предизвикателство. В последните си няколко лагери тренирах по различни начини и този път ще тренирам играта си на земя с по-едри опоненти от мен. 

Има лагери, които те правят по-добър и моята цел е да се усъвършенствам. Вече имаме няколко борци в екипа, но ще добавим още. Разбира се, че Muhammad Lawal ще бъде част от моя лагер. Вълнувам се от това, защото ‘King Mo’ има опит с Khabib, както и с други борци и граплъри от световна класа. Преди години Lawal ми каза, че аз ще победя Khabib. Тогава бях далеч от дори от това да говоря за битка с него. Защо мислите, че Lawal ми каза, че ще победя Khabib ? Каза ми го, защото съм най-добрия в света. Няма да ми трябват 5 рунда, за да победя.          
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес