Зареждане

Дейна Уайт: Нунеш вече не е толквоа гладна за победи

Дейна Уайт: Нунеш вече не е толквоа гладна за победи
Публикувано на: Юни 15, 2022 в 00:00 ч
Дейна Уайт смята, че Аманда Нунеш е загубила част от мотивацията си напоследък.

Нунеш (21-5) бе детронирана от шампионското си място от Джулиана Пеня със събмишън в UFC 269 през декември. "The Lioness" загуби титлата си в категория петел, но все още държи пояса в категория перо.

Загубата ѝ бе първа от 2014-та насам, като през този период тя има победи над имена като Валентина Шевченко, Ронда Раузи, Миша Тейт, Холи Холм и Крис Сайборг. Именно заради тази убедителна доминация, Уайт счита че фокусът на бразилката е вече някъде другаде.

"При Аманда се случва нещо, което се случва с доста бойци. Помните ли, че постоянно повтарят как не плащаме добре. Ами Аманда е богата. Тя е мултимилионерка и в момента е в напълно различен финансов статус. Тя вече не е този дивак, жаден за победа, който беше когато започваше победната си серия. Има много фактори за това."

Пеня от своя страна отъпква добре своя път. Сега двете състезателки са водещи на риалити шоуто The Ultimate Fighter 30, а на 30-ти юли ще се изправят отново една срещу друга.

"Сега Джулиана вижда нещата, които идват с това да си шампион - финансите, известността и всичко останало. Шампионския пояс е ключ, който отваря много врати. Сигурен съм, че тя иска да стигне до нивото на Нунеш. 


Бившата двойна шампионка Нунеш има запазено място в Залата на славата на UFC и няма какво повече да доказва. Но Уайт мисли, че враждата ѝ с Пеня може да разпали огъня отново.

"Не съм я виждал, но знам че не харесва Джулиана. Тя я смята за много бъбрива. Ако бях на нейно място щях да се мотивирам от това, че мога да се бия още веднъж с нея. Иначе освен това няма други причини Аманда да тъси ожесточено победа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес