Зареждане

Дейна Уайт: Не съм показал неуважение към Нгану, идиоти!

Дейна Уайт: Не съм показал неуважение към Нгану, идиоти!
Публикувано на: Януари 28, 2022 в 08:19 ч
Миналия уикенд в Калифорния Франсис Нгану успя да защити титлата си в тежка категория с победа над Сирил Ган. По традиция Дейна Уайт влиза в клетката след срещата и увива златото околи кръста на шампиона. Този път обаче Уайт реши да си тръгне преди края на битката между Ган и Нгану.

Президента на UFC напусна залата и вместо него мачмейкъра Мик Мейнард връчи титлата на Нгану. Много фенове видяха в това неуважнение от страна на Уайт, който уви титлата около кръста на Дейвисон Фигередо, който стана шампиона в подглавната битка.

"The Predator" не иска да подпише с UFC и това едва ли се харесва на Уайт. Сега Дейна твърди, че имал много работа зад сцената и трябвало да се оправя с нея. Това била причината да не връчи титлата на Нгану.

Ето какво още сподели Уайт по темата с Нгану и драмата от Калифорния:

Сигурен съм, че всички си умират да разберат защо не връчих титлата на Нгану. Аз напуснах веднага след подглавната битка, защото имаше неща, които се случваха зад кулисите. Трябваше да се занимавам с тях. Всички, които твърдят, че съм показал неуважение към Нгани са идиоти. 

Виждах Франсис цяла седмица, идиоти. Стиснах му ръката и му казах „Здравей“. Аз също не бях в клетката за битката Биспинг срещу Рокхолд, защото се занимавах с някои неща. Спринтирах отзад само по риза, за да изляза и да сложа колана около Биспинг, но не можах да стигна навреме, за да сложа колана на Франсис. 

Мисля, че основното събитие беше шокиращо. Не мисля, че някой е очаквал да види Франсис да влезе и да се бори. Беше гениално от негова страна да използва борба. Бих ви гарантирал, че Ган почти не се е занимавал с борба, подготвяйки се за тази битка. Беше брилянтно от страна на Нгану да позлва тази стратегия.

Вярвате ли на Уайт и версията му за случката ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес