Зареждане

Darren Till и Tom Aspinall с брутална тренировка

Darren Till и Tom Aspinall с брутална тренировка
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 16:08 ч
Качил: DoloR
Бившия претендент за титлата в полусредна категория Darren Till и неговия колега Tom Aspinall се готвят усилено за своите предстоящи битки. Till ще се качи в средна категория, за да се бие срещу Kelvin Gastelum на UFC 244 през ноември. Tom от своя страна ще се бие в края на месеца на Cage Warriors 107 в Ливърпул.

Двамата състезатели канят екип на Cage Warriors да заснеме част от тяхната тренировка и от екипа споделят, че все още не могат да повярват на това, което са видели в залата от двамата бойци. Aspinall е с рекорд 6-2 в ММА и се състезава в тежка категория. Той се намира в серия от 2 поредни победи и ще срещне непобеден съперник в лицето на Mickael Ben Hamouda.

Till от своя страна за първи път в кариерата си е в серия от 2 поредни загуби и сега сменя категорията в търсене на победа. Няма да му е лесно срещу опонент като Gastelum, който идва след битка за титлата в средна категория. Darren и Tom обаче се потят повече в залата, за да кървят по-малко в клетката. Вижте за какво става дума:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес