Зареждане

Дан Харди вярва, че може да нокаутира Петис

Дан Харди вярва, че може да нокаутира Петис
Публикувано на: Май 13, 2020 в 12:40 ч
Дан Харди вярва, че може да прати в нокаут Антъни Петис, ако двамата се изправят един срещу друг.

Харди бе диагностициран със синдром на Волф-Паркинсон-Уайт през 2013-та, което го извади от битките. През 2018-та обаче англичанинът обяви, че е готов да се бие отново, а през 2019-та дори вече започна да бъде наблюдаван от USADA.

Въпреки тези стъпки, Харди все още няма насрочена битка, но има интерес към двубой с Петис. Ако получи този шанс, той смята, че може да спечели с нокаут.

"Мисля, че ще е добър двубой. Не смятам, че той спечели битката в UFC 249. Мисля, че Серони взе първия и втория рунд. Той получи бъркане в окото в третия рунд и това повлия на реението. Мисля, че 'Cowboy' изглеждаше по-добре при полусредните. Петис просто не изглежда толкова бърз и издръжлив, колкото беше преди. Не мисля, че причината е дори в теглото. Просто вече не е толкова остър.

Малко като Рой Джоунс е - стилът му разчита на реакцията и скоростта, които обаче намаляват с времето. Смятам, че мога да го нацеля и да го нокаутирам."

А тук може да видите и единственото интервю на Дан Харди за българска медия - MMA.BG разбира се, в което той говори и за феновете му от България, катко и за завръщането си.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес