Зареждане

Cub Swanson с по-добра оферта и реванш с Frankie Edgar

Cub Swanson с по-добра оферта и реванш с Frankie Edgar
Публикувано на: Март 27, 2018 в 09:21 ч

Cub Swanson подписа отново с UFC почти неусетно преди да бъде обявена втората му среща с Frankie Edgar за предстоящото UFC Fight Night 128 на 21-ви април.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Всъщност двете събития вървят ръка за ръка.

"Беше интересно. Всички се свързаха с мениджъра ми. Получихме много добри предложения и разбрах колко струвам. Но после трябваше да избирам къде бих се чувствал най-добре. Щом се стигна до този момент, почувствах UFC като свой дом. Исках да видя дали ще ми дадат по-добра оферта."

"И точно когато си говорих с мениджъра, те се обадиха и казаха, че искат да ми предложат нещо по-добро, само ако обаче приема дадена среща. И ги попитах коя. Разбрах, че искат да се бия с Frankie и се съгласих."

Не се случва често боец да получи по-добро предложение след като последно е претърпял загуба. Но това е един от бонусите, които идват с лоялността, а от организацията винаги са харесвали Cub.

Swanson ще иска отново да се върне в играта, опитвайки си да отмъсти за загубата, която претърпя от "The Answer" през 2014-та. Още от тогава тя го преследва, като той даже твърди, че е тренирал специално борбата си, за да може да се изправи отново срещу Frankie.

Ще успее ли да изравни резултата Swanson?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес