Зареждане

Бивш шампион в тежка категория се прицели в Alexander Volkov

Бивш шампион в тежка категория се прицели в Alexander Volkov
Публикувано на: Април 27, 2018 в 13:56 ч

След взетото наскоро от USADA решение, бившият шампион в тежка категория Junior Dos Santos вече може отново да се състезава, въпреки неуспешния допинг тест от 2017-та.

Dos Santos в последната си среща претърпя нокаут в първия рунд срещу настоящия шампион Stipe Miocic. Това се случи в UFC 211, като малко след това трябваше да се изправи срещу Francis Ngannou, но срещата беше провалена заради скандалния допинг тест.

Бразилецът вече е отново готов за действие и има няколко варианта пред себе си. Изглежда обаче той има специалното желание да се изправи срещу Alexander Volkov.

"Вече бяхме сключили сделка за битка с Ngannou преди всичко това да се случи. И той е вариант, но мисля, че е зает вече. Реваншът с Overeem би бил интересен, но не мисля, че и той е свободен. Не смятам и че би приел. Werdum също е вариант, но и той не би се съгласил. Alexander Volkov обаче се изкачва в класациите и мисля, че няма насрочена среща. Ще бъде идеален двубой. Знам, че иска да се бие за титлата, така че ще му предоставя това чувство."

Volkov, който е бивш шампион на Bellator, печели 4 поредни срещи от подписването си в UFC. Тази серия включва победите срещу Timothy Johnson, Roy Nelson, Stefan Struve и Fabricio Werdum.

Dos Santos, от своя страна, в последните си срещи бележи победи срещу Mark Hunt, Miocic и Ben Rothwell, но и търпи няколко загуби - срещу Cain Velasquez и Alistair Overeem.

Харесва ли ви идеята за среща между Dos Santos и Volkov?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес