Зареждане

Ben Askren: Ще помогна на Tom Cruise, за да срита задника на Justin Bieber

Ben Askren: Ще помогна на Tom Cruise, за да срита задника на Justin Bieber
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 21:00 ч
Ben Askren е сред бойците, които биха искали да видят битката между звездите Justin Bieber и Tom Cruise. Преди няколко седмици Bieber предизвика Cruise за битка в ММА и взриви социалните мрежи. Това породи интерес от много хора и привлече вниманието на Dana White, който веднага изяви готовност да им даде поле за изява. В момента всичко е в затишие и Ben Askren реши да поговори за евентуална битка между звездите и какво да очакваме от тях в клетката:


Аз ще ви кажа, че Tom Cruise ще спечели. Justin Bieber ми изглежда като слабак. Tom Cruise ще спечели, защото той поне изглежда, че е минал през някакви трудности. Да, определено ще ги гледам, ако решат да се бият. Някой ми каза, че Cruise е страхотен атлет и не знам дали е истина. Битките са забавни и определено аз ще гледам и вие ще гледате. 

Има спортове, които не искаш да гледаш, ако не си струват. В битките обаче има нещо друго и вие ще ги гледате, дори и да са слаби и да не струват. Готов съм да помогна на Cruise и ще го науча на събаряне, за да срита задника на Bieber. Битка между тях ще направи много големи пари. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес