Зареждане

Белал Мохамед: Бърнс не се е бил с боец като мен

Белал Мохамед: Бърнс не се е бил с боец като мен
Публикувано на: Април 26, 2023 в 00:00 ч
Белал Мохамед и Гилбърт Бърнс ще се изправят един срещу друг на UFC 288, за да определят кой заслужава да бъде следващият претендент за титлата. Преди мача "Remember the Name" изложи причините, поради които смята, че може да победи "Durinho".

Мохамед изтъкна, че за разлика от Бърнс, той е побеждавал най-добрите бойци в дивизията. Освен това Мохамед смята, че бразилецът няма да покаже нещо ново или нещо, с което не би могъл да се справи.

"Бих се с най-добрия граплер в дивизията - с Дамиан Майа, бих се с най-добрия страйкър в дивизията - с Уондърбой, бих се с човека, който ме нокаутира, и с неговия тренировъчен партньор в лицето на Висенте Луке и победих Луке, и се бих с новата изгряваща звезда, най-силния човек в дивизията в лицето на Шон Брейди, бих се срещу всеки един стил и не мисля, че Гилбърт се е бил с някой като мен.

Не мисля, че Гилбърт се е борил с някого, който да натиска като мен, да се движи като мен, да се приспособява като мен, да прави корекции по време на боя като мен. Виждате ме да се бия назад, виждате ме да се бия напред, виждате ме да се бия странично. Той не знае какво му подготвя, а аз знам какво ще покаже той, защото го наблюдавам и той не променя плана си за игра или стила си, а тъй като това е двубой с кратък срок на предизвестие, няма много стратегия от негова страна, но аз съм по-добър от него", обясни Мохамед.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес