Зареждане

Бащата на Хабиб получил два инсулта и инфаркт

Бащата на Хабиб получил два инсулта и инфаркт
Публикувано на: Юли 4, 2020 в 00:00 ч
Рамазан Рабаданов, който е близък на семейство Нурмагомедови сподели, че Абдулманап Нурмагомедов е получил два инсулта и инфаркт. Вчера следобед легендарният треньор загуби битката за своя живот, която водеше в последните няколко месеца. Абдулманап ни напусна на 57-годишна възраст в болница в Москва. Всичко започна през април, когато Абдулманап постъпи в болница в Дагестан, където го лекували за пневмония.

За съжаление неговото здравословно състояние се влоши и по спешност го приеха в болница в Москва. Там стана ясно, че Абдулманап е с положителна проба за COVID-19, в следствие на което получава инфаркт. Подчертаваме, че Абдулманап имаше сърдечни проблеми още от миналата година, когато се оперира в Германия. Последва нова операция в Москва и два пъти той беше поставян в изкуствена кома.

Преди дни Хавиер Мендез, който е треньор на Хабиб сподели, че Абдулманап е преборил коронавируса. За съжаление в последните дни Абдулманап е получил два инсулта и отново изпаднал в кома, а малко по-късно починал. Ето какво споделя Рабаданов пред руската медия Чемпионат:

Абдулманап получи два инсулта и инфаркт. Лекарите успяха да оправят неговото сърце, но не и неговия мозък. Не успя да излезе от комата. Ситуацията беше твърде сложна, беше прекалено късно. Лекарите направиха всичко, което можаха, но беше твърде късно. Състоянието му беше прекалено сериозно. 

Ето един от последните моменти, които Хабиб и неговия баща прекараха заедно в клетката миналата година на UFC 242, след като Хабиб защити титлата с победа над Поире:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес