Зареждане

Бъркане в окото прекрати боя между Едуардс и Мохамед

Бъркане в окото прекрати боя между Едуардс и Мохамед
Публикувано на: Март 14, 2021 в 05:28 ч
Трагичен завършек имаше събитието UFC Vegas 21, което се проведе преди малко в Лас Вегас. В главната битка видяхме двубой в полусредна категория между Леон Едуардс и Белал Мохамед. Срещата им приключи като несъстояла се битка, след като Едуардс бръкна в окото на своя съперник и той не успя да продължи.

В първия рунд видяхме как Едуардс пресираше и се представи много добре. Няколко пъти той вкара тежки удари на Мохамед и го разклати сериозно с ритник в главата. Този ритник отвори аркада на главата на Мохамед. Белал вкарваше удари, но нищо специално, което да респектира Едуардс. Леон не спираше да натиска и разликата в класите беше очевидна. Срещата беше спирана за кратко в първия рунд заради бъркане в окото на страна на Леон.

В началото на втория рунд Едуардс отново бръкна в окото на Мохамед, но този път беше доста по-зле. Белал се сви на земята започна да се превива от болка. Окото му веднага отече и беше ясно от неговата реакция, че той няма да може да продължи. Това принуди Хърб Дийн да прекрати срещата и тя завърши като несъстоял се бой, в който няма победител.

Така с този резултат Едуардс остава в серия от 8 поредни победи, а Мохамед в серия от 4 поредни победи. Първоначалните планове бяха Едуардс да се бие с Хамзат Чимаев и има вероятност от UFC да се опитат да ги сбият отново.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес