Зареждане

Антъни Джонсън към Коста: Бъди мъж и покажи топки

Антъни Джонсън към Коста: Бъди мъж и покажи топки
Публикувано на: Октомври 2, 2020 в 20:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC, Антъни Джонсън има съвет към своя колега Пауло Коста. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как Израел Адесаня се подигра с бразилеца и защити титлата си с нокаут във втория рунд. За първи път в кариерата си Коста вкуси загубата, а след боя шампиона му се подигра и симулира еякулация върху неговите треньори.

Коста беше бесен и призова за незабавен реванш, но това трудно ще се случи. Джонсън е врял и кипял в ММА и знае какво е да загубиш в битка за титлата. Той два пъти загуби от Даниел Кормие в шампионски срещи и познава усещането. В интервю "Rumble" похвали Адесаня и критикува Коста. Ето какво каза Джонсън:

Разбрах, че това ще се случи в битката им. Коста е боец, който може да пресира и да върви напред. Той обаче не знае как да се движи назад. Тренирал съм с Адесаня и той добре ме подреди. Тогава имах лагер, а той дойде и ме преби. Израел е много добър и трябва да го призная. Той е най-добър. Коста започна да прави мимики и жестове в клетката и не беше фокусиран. 

Много хора правят така, колко от тях имат успех ? Това не са неща, с които да си играеш и да правиш в бой за титлата. Не си играй така. Адесаня беше сериозен, а Коста си мислеше, че излиза срещу кльощав боец с бял колан. Да си кльощав си има своите предимства, пич. 

Не знам защо Коста беше толкова ядосан на това, което Адесаня му направи след боя. Говориш толкова много глупости преди боя, а след това си бесен ? Защо ? Защото те унижи ? Човече, покажи топки. Бъди мъж. Няма как да искаш реванш след такава загуба. Това не е умен ход и не продава. 

Антъни се готви за своето завръщане в ММА, което ще се случи в началото на 2021 година.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес