Зареждане

Anderson Silva иска битка с McGregor, но не заради парите

Anderson Silva иска битка с McGregor, но не заради парите
Публикувано на: Октомври 20, 2018 в 23:43 ч
Легендата Anderson Silva веднага прие да се бие с McGregor, който преди месец заяви пред Аriel Helwani, че иска да се пробва в клетката срещу него, защото е легенда. Предизвикателство от страна на Conor е музика за ушите на всеки боец, защото такава битка ще го направи милионер, но парите не били важни за Silva:

В момента чакам, защото вече приех предизвикателството и искам да се бия с McGregor. Aбсолютно съм готов и искам да се бия с него и затова сега чакам. Мисля, че Dana трябва да помисли затова, защото имаме две големи имена в спорта, които са легенди и защо да не стане ? Мисля, че трябва да се бием в категория до 81кг, защото това е супер битка и Conor може да го направи. Това е супер битка и категорията няма значение. Не вярвам, че Conor може да победи Khabib.

Дори и да има реванш не вярвам, че той ще победи. Вярвам, че той трябва да се бие с мен. Искам да ви кажа, че за мен не са важни парите, а предизвикателството. Ако Conor не иска да се бие с мен, тогава искам реванш с Nick Diaz. Мисля, че реванш между нас е добра битка.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес