Зареждане

Алекс Перейра стана поредната жертва на Хасбула

Алекс Перейра стана поредната жертва на Хасбула
Публикувано на: Февруари 18, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра, шампион в полутежка категория на UFC, реши да се изправи срещу дагестанската интернет сензация Хасбула Магомедов.

Разбира се, малкият дагестанец Хасбула всъщност няма да се бие с Перейра. Въпреки това двамата мъже се съгласиха да се "бият" един срещу друг като част от скеч за популяризиране на събитие. Alpha Fight Series, промоция на бойни спортове, беше домакин на „Австралия срещу световната бойна карта в Дубай, ОАЕ.

За да популяризират събитието, те привлякоха Перейра и Хасбула, две от най-разпознаваемите и популярни фигури в света на ММА. Клипът започва с 'Poatan', който се обажда на Хасбула, който затваря първия път. След това отчаян Перейра се обажда отново на Хасбула, като го кани да присъства на Alpha Fight Series и предизвиква дагестанеца да видят „кой е истинският шампион“.

Разбира се, феновете го намериха забавно. Малко по-късно Хасбула и Перейра се срещнаха на събитието, където Хасбула удари бразилеца. Това е запазената марка на 'Хасбик', който се слави със своя избухлив нрав. Перейра сподели видео от срещата им и написа, че не е усещал по-тежък удар от този на Магомедов.

Ето как Хасбула и Перейра рекламираха ММА събитие:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес