Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Ще се бия с Мераб, но срещу 50 милиона

Алджамейн Стърлинг: Ще се бия с Мераб, но срещу 50 милиона
Публикувано на: Март 18, 2023 в 00:00 ч
Американският шампион на UFC в категория петел Алджамейн Стърлинг говори за потенциална битка с приятеля си, грузинския боец ​​Мераб Двалишвили. Миналата седмица Мераб успя да победи Пьотр Ян и сега е претендент номер 1 за титлата в категорията.

След битката с Ян, Двалишвили пак каза, че няма да се бие със Стърлинг за златото. Тази новина не се понрави на Дейна Уайт, който предупреди Двалишвили, че не трябва да поема по този път. Едно такова решение може да го лиши от титлата за цял живот.

Алджамейн все пак твърди, че битка може да има, но срещу 50 милиона долара на човек. През май Стърлинг се завръща, за да брани титлата си срещу Хенри Сехудо.

„Това е работа на Дейна Уайт и осъзнавам, че той се опитва да получи битките, които феновете искат да видят. Разбирам, че феновете ще се радват да видят тази битка. 

Но, знаете ли, Мераб е страхотен човек. Последната си риза би дал за приятел. Той е такъв човек. И какво, да взема и зачеркна връзката ни срещу 500 хиляди ?

Мераб и аз обсъдихме ли възможността да се бием един с друг ? Не, никога не сме говорили за това. Да се биеш за такива пари просто няма смисъл. 

Сега, ако говорим за парите, които се въртят в НФЛ, то това е друго нещо. Момчетата там могат да направят 50 милиона долара за сезон или два. 

Може да промени живота. Този вид пари биха могли да ни осигурят финансово до края на живота ни.“, каза Стърлинг в YouTube канала My Mom’s Basement с Роби Фокс

По всичко личи, че няма да гледаме тази битка, защото Уайт няма да им даде такива пари. Няма и да се наложи да ги гледаме, ако Сехудо успее да победи Стърлинг през май.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес