Зареждане

Rashad Evans ще смени категорията, ако загуби от Dan Henderson

Rashad Evans ще смени категорията, ако загуби от Dan Henderson
Публикувано на: Април 4, 2013 в 11:16 ч

Бившият шампион на UFC в полутежка категория Rashad Evans направи едно от най-срамните си представения в Октагона до този момент. Въпреки, че беше големият фаворит в двубоя му с Antonio Rogerio Nogueira, Evans не направи абсолютно нищо и загуби, чрез съдийско решение. Това бе едва третата загуба в кариерата му.

На 15 юни Rashad ще има възможност да докаже на самият себе си, че все още има място в топ 5 на полутежката категория. Но негов противник е бившият шампион на Strikeforce и Pride FC - Dan Henderson.

В предаването UFC Tonight, ММА журналистът Ariel Helwani запита Rashad, какви са неговите планове, ако загуби и от Hendo:

"Загубя ли следващия си двубой, ще сменя категорията. Ще премина в средната категория. Ако това ужасно представяне продължи и там, тогава не ми остава друго освен да се оттегля."

При трета поредна загуба пред Evans няма да има друга алтернатива освен да смени категорията. А в средната дивизия може да станем свидетели на супер-двубой срещу Anderson Silva. Но първо да видим как ще се справи на 15 юни срещу Hendo.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес