Зареждане

Paige VanZant ще се изправи срещу Jessica Eye в UFC 216

Paige VanZant ще се изправи срещу Jessica Eye в UFC 216
Публикувано на: Август 29, 2017 в 18:00 ч
 
Paige VanZant ще се изправи срещу Jessica Eye на 7-ми октомври в T-Mobile Arena в Лас Вегас като част от бойната карта за UFC 216, според доклад на Adam Hill от "Las Vegas Review-Journal".

Двете жени ще се състезават в новосъздадената категория муха (до 57кг.), което ще е четвъртата дивизия за нежния пол в UFC.
 
Докато това означава, че 23-годишната Paige VanZant, която е с професионален рекорд 7-3, ще трябва да качи килограми, Jessica Eye ще трябва да смъкне няколко килограма, тъй като до момента тя се състезаваше в категорията до 61 килограма.


 
31-годишната Eye има професионален рекорд от 11-6, но това би могло да се промени във възходяща линия, след като се предполага, че в новата категория тя ще се изправя срещу по-дребни от нея опонентки.
 
Победителката от тази среща вероятно ще стане основния претендент за титлата в категория муха, която ще бъде дадена в края на 26-ия сезон на The Ultimate Fighter.
 


Организацията продължава да изгражда своята бойна карта за UFC 216, като за сега битката между Tony Ferguson и Kevin Lee за временната титла в лека категория изглежда като основна за вечерта. Бившият шампион в тежка категория Fabricio Werdum и Derrick Lewis също ще се изправят един срещу друг на 7-ми октомври.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес