Зареждане

Matt Mitrione срещу Joey Beltran вероятно в UFC 117

Matt Mitrione срещу Joey Beltran вероятно в UFC 117
Публикувано на: Май 12, 2010 в 13:30 ч

След победите си в събота (08.05) по време на UFC 113, бойците в тежката категория Matt Mitrione и Joey Beltran,  водят преговори за двубой помежду си, като срещата между двамата се очаква да е част от картата с встъпителните двубои на предстоящото UFC 117, което ще се проведе на 7-ми август в Оукланд, Калифорния. Новината съобщава Truefighting.

 

 

Mitrione (2-0), бивш играч от NFL и участник в шоуто The Ultimate Fighter 10, направи своя MMA дебют през декември, побеждавайки с нокаут Marcus Jones, преди да запише и победа с TKO над Kimbo Slice, миналата събота.
 
След като записа победа с TKO във втория рунд над Rolles Gracie, по време на дебюта си в UFC през февруари, Beltran (12-3) записа и победа със съдийско решение над Tim Hague в UFC 113.
 
Основното събитие в UFC 117 ще бъде двубоят между шампиона в средната категория Anderson Silva и Chael Sonnen. Очаква се това издание на турнира да включва още двубоите: Junior dos Santos срещу Roy NelsonThiago Alves срещу Jon Fitch, както и Matt Hughes срещу Ricardo Almeida

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес