Зареждане

Julianna Pena: Holly Holm не може да нарани и муха

Julianna Pena: Holly Holm не може да нарани и муха
Публикувано на: Юли 26, 2016 в 12:00 ч
 
Julianna Pena явно не е особено голям почитател на бившата шампионка на UFC Holly Holm, поне съдейки от изявленията й след загубата на “Preacher’s Daughter” от Valentina Shevchenko на UFC on FOX 20 преди няколко дни.


Срещу Shevchenko Holly Holm допусна своето второ поредно поражение в Октагона, а Julianna Pena я определи като “безвредна”, допълвайки, че тя "не може да нарани и муха".

“Не, не бях изненадана. Отдавна говоря, колко безвредна е Holly Holm. Тя не може да нарани и муха, особено в петрундов двубой. Напоследък хората често я надценяват, след като тя успя да влезе в Топ 10, побеждавайки някои хора, които са отскоро тук. Мисля, че тя е малко късметлийка с избора на опоненти, които е имала”.

Holly Holm спечели титлата на UFC, постигайки зрелищен нокаут над Ronda Rousey, която Amanda Nunes определи като еднообразен боец.

“Категорията се промени много, откакто Ronda не е шампион. Знаех, че това ще се случи. Просто защото чувствам, че Ronda е еднообразен боец, който успя да постигне всички тези победи и да бъде доминираща. Знаех обаче, че в секундата, в която тя загуби, категорията ще се отвори за всички останали. След като тя бе разкрита, за нея ще бъде по-трудно да се завърне и да си върне пояса на секундата. Това е добре за останалите момичета, които могат да покажат, че има и други бойци в категорията освен Ronda Rousey”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес