Зареждане

Jon Jones: Първо ще се справя с Cormier, а след това и с Brock Lesnar

Jon Jones: Първо ще се справя с Cormier, а след това и с Brock Lesnar
Публикувано на: Юли 27, 2017 в 15:00 ч
 
Има много неща, които трябва да бъдат уредени, преди Jon Jones да влезе в клетката с Brock Lesnar.
 
Най-големият проблем в момента е фактът, че Brock Lesnar, който е бивш шампион на UFC в тежка категория и сегашна звезда на WWE, изтърпява наказание, което му беше наложено от USADA във връзка с мача му на UFC 200 срещу Mark Hunt.
 
От страна на Jones пък, разбира се, пред него има голям мач на UFC 214, където ще се изправи срещу дългогодишния си противник в мач за световната титла в полутежка категория в събота вечер в Анахайм, Калифорния, преди да може дори да започне да мисли за нещо друго.
 
 
Това явно не пречи на потенциалните съперници да обсъждат подобна битка. Във вторник Jones заяви, че би участвал в подобна битка, а Lesnar отговори положително.
 
На пресконференцията преди UFC 214 в сряда, Jones повтори възможността отново. "Ще се справя с Daniel, а после ще се справя и с Brock Lesnar", заяви Jones.
 
Все пак, докато семето беше засадено, ще му отнеме известно време, за да поникне. Президентът на UFC Dana White от своя страна заяви, че не е говорил наскоро с Brok Lesnar, но хората, които присъстваха в залата май не му повярваха много.
 
"Дори не знам от къде се появи тази възможност и как е започнало всичко. Повярвайте ми, не съм говорил с Brock Lesnar и не знам нищо за подобна битка", заяви White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес