Зареждане

Gegard Mousasi 'почти гарантира' победа над Vitor Belfort

Gegard Mousasi 'почти гарантира' победа над Vitor Belfort
Публикувано на: Октомври 4, 2016 в 09:35 ч
 
Gegard Mousasi показа самочувствие преди двубоя си с Vitor Belfort на UFC 204 този уикенд, споделяйки, че той може “почти да гарантира”, че ще запише успех над бразилеца.


Mousasi добави, че до голяма степен всичко зависи и от това, дали той ще успее да избегне ранните атаки на Belfort, но като цяло той е на мнение, че е по-добрият боец от двамата.

“Той е опасен, защото в първите няколко минути той се втурва в атака, особено използвайки своите ритници. Срещу Weidman той бе опасен в началото, като би било грешка да го подценя. Чувствам обаче, че съм по-добър от него в стойка и на земя, в по-добра физическа форма съм и съм на по-добра възраст. Като цяло го превъзхождам. Но ако не си внимателен, винаги можеш да се натресеш на някой удар или ритник. Очевидно трябва да внимаваме с това, но като цяло почти мога да гарантирам, че ще победя.”

Mousasi добави, че не се притеснява от миналото на Belfort, свързана с употребата на забранени стимуланти, имайки предвид, че USADA вече сериозно контролира нещата в това отношение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес