Зареждане

Dan Hardy няма търпение за своя дебют в UFC

Dan Hardy няма търпение за своя дебют в UFC
Публикувано на: Август 27, 2008 в 12:33 ч

Dan "The Outlaw" Hardy, очевидно вярва в думите: тренирай здраво, бори се лесно. Той ще направи своя дебют в UFC срещу опитния японски боец, Akihiro Gono по време на UFC 89: Bisping vs Leben през октомври в National Indoor Arena в Birmingham, Англия.

Dan "The Outlaw" Hardy

Hardy заяви наскоро пред медиите:

 

"Тренирам толкова усърдно и упорито, за дебюта ми в UFC, както никога до сега. Ще летя за Los Angeles, за да тренирам с най-добрите бойци и треньори в света и просто нямам търпение, да покажа нещата които съм научил, срещу Gono."

 

"Имам нов треньор по силова подготовка, който ме кара да правя луди неща, като бутане на коли нагоре по някой хълм. Научих и някои невероятни BJJ техники от Eddie Bravo."

Dan Hardy винаги е бил известен с неговата увереност на Европейската бойна сцена. Дори когато излиза на Световната сцена, боецът от Nottingham е сигурен в своите способности за успех.

"Забавно е това, което Gono казва, че английските фенове ще бъдат обляни в сълзи, защото аз пък смятам, че това ще се превърне в най-добрата нощ за британските бойци в UFC. Надявам се той да работи над своите умения, защото ще пропътува дълъг път за да му бъде сритан задника. Ще бъде кратка и болезнена нощ за него."

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес