Зареждане

Brian Stann към Rousey:Сритай някого преди да приемеш отново двубой с Holm

Brian Stann към Rousey:Сритай някого преди да приемеш отново двубой с  Holm
Публикувано на: Ноември 24, 2015 в 15:00 ч

След изненадващата загуба на титлата в категория петел при жените на Ronda Rousey от Holly Holm, Dana White заяви, че трябва да има двубой-реванш между двете.

Въпреки това, има много бойци в UFC, които не са съгласни с White. Като започнем от шампиона в полутежката категория на UFC Daniel Cormier, бившият претендент Chael Sonnen, а сега дори Brian Stann изказа своето мнение, че на Ronda  й трябва повече време, в което да тренира и да подобри играта си преди да се съгласи на повторен двубой:

"По мое мнение, да, мисля, че за нея би било по-добре да изчака преди да приеме мач-реванш. Може да направи някой и друг двубой, не за титлата, преди това. Всички искаме да направим най-силните си двубои, когато кариерата ни е в подем, когато вярваме в себе си, уверени сме във възможностите си и в треньорите си. Мисля, че сега Holly се чувства точно така. Тя усеща огромната подкрепа на всички около нея. За Ronda обаче нещата не са така. Това се дължи на факта, че за всички тя беше най-голямата звезда и сигурен победител. Ако аз бях на мястото на нейните треньори, щях да я посъветвам да изчака. Това може да не е най-добрия ход от финансова гледна точка, може да не е това, което искат от организацията, но това е моето мнение. Тя трябва да тренира още и да се подготви по-добре. Първо бих я посъветвал да се изправи в двубой срещу някой друг и едва след като победи и си върне част от самочувствието и увереността, тогава да се съгласи за мач отново срещу Holly. "

Rousey обяви плановете си да се оттегли за кратка почивка, като се очаква да се завърне отново за евентуален реванш срещу Holm за UFC 200 през юли 2016 г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес