Зареждане

Bethe Correia за Miesha Tate: Тя е биполярна и слаба

Bethe Correia за Miesha Tate: Тя е биполярна и слаба
Публикувано на: Ноември 28, 2016 в 09:15 ч
 
Бившата шампионка в UFC Miesha Tate обяви наскоро, че се оттегля от спорта и повече никога няма да я видим в Октагона.


“Cupcake” стори това след загубата си от Raquel Pennington на UFC 205, която бе и втора поредна за нея, имайки предвид и загубената титла от Amanda Nunes.

И докато повечето бойци в UFC изразиха уважение към Miesha Tate, признавайки успешната й ММА кариера, бразилката Bethe Correia сподели съвсем различно мнение. Според нея, Miesha Tate е проявила слабост, отказвайки се по начина, по който го е сторила.

“Тя показа, че е биполярна, защото когато UFC не искаше тя да се бие за титлата, тя искаше да се оттегли. Тя загуби от Raquel и се озова в лоша фаза, след като бе загубила и от Amanda. Когато нещата не вървят добре за теб и искаш да избягаш от това, то в такива случаи ти показваш слабост. Аз съм преминала през някои много трудни моменти в UFC, но никога не съм искала да се откажа. Дори напротив. Моят мач срещу Ronda ми нанесе сериозни вреди, но въпреки това аз искам да се бия повече, да побеждавам повече и да трупам опит. Искам и втори мач с Ronda, може би в Сао Пауло. Тогава може да бъде различно и да напусна с високо вдигната глава”.

Bethe Correia призна, че има лична вражда с Miesha Tate, която би искала да разреши в Октагона.

“Моята история с Miesha Tate датира отдавна. Първо тя ме разкритикува като атлет в социалните мрежи, като също така каза и няйкои много лоши неща за моя личен живот. Исках да се бия, но пътищата ни водеха към различни посоки. Дори бях казала, че ще се бия с нея за без пари, дори и в задния й двор. Все още някои от нещата, които тя каза, са заседнали в гърлото ми. Особено относно загубата ми от Ronda. Но сега, след като тя обяви отказването си и видяхме характера й, е ясно, че аз съм много над нея”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес