Зареждане

Murthel Groenhart: Cedric Doumbe е клоун и ще го спра в два рунда

Murthel Groenhart: Cedric Doumbe е клоун и ще го спра в два рунда
Публикувано на: Октомври 28, 2019 в 11:46 ч
33-годишният Murthel Groenhart отново стана шампион в полусредна категория. "The Predator" победи с тежък нокаут Troy Jones на GLORY 70 миналия уикенд в Лион и спечели временната титла. Първоначалните планове бяха Groenhart да се бие с безспорният шампион Cedric Doumbe, но той се контузи и беше заменен от Jones. Doumbe беше в залата и изгледа битката между двамата.

Murthel не е впечатлен от шампиона и вярва, че ще победи в третата битка. През 2016 година Groenhart загуби с единодушно решение, но година по-късно му го върна и го победи с раздвоено решение. Сега битката за обединяването на поясите ще се проведе в първите месеци на новата година и Groenhart предвижда победа в два рунда над "The Best":


Имаше напрежение в тази битка, защото заложих моето наследство срещу Jones. Трябваше да се бия с Doumbe. Това си беше добра възможност и още от самото начало аз тръгвам за нокаут. Ако сте гледали битката, то тогава ще видите, че в началото изчаквах. Във втория рунд реших да увелича натиска. 

Това при мен не е временната, а безспорната титла. Майната му на Doumbe, защото в мен е истинската титла. Глупаво е, защото двамата трябваше да се бием, а сега той получава цялото внимание и ме нарича фалшив. 

Битката ни пропадна заради него, а сега той се перчи и това е глупаво. В такива случаи трябва да си по-скромен. Знам, че ще спечеля титлата срещу него. Той е клоун и ще го победя във втория рунд. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес