Зареждане

Бадр Хари обеща по-добри и големи неща през 2020 година

Бадр Хари обеща по-добри и големи неща през 2020 година
Публикувано на: Януари 2, 2020 в 10:08 ч
Бадр Хари впечатли с представянето си във втората битка с Рико Верхувен, но за голямо съжаление пак се контузи и загуби. Легендарния марокаец успя да свали шампиона два пъти в нокдаун и отново водеше по точки, но разкъса връзка в глезена и не успя да продължи. Той за втори пореден път губи от Верхувен в следствие на контузия и феновете отново не видяха категоричен победител.

"Bad Boy" има още 5 битки с GLORY и планира големи неща през новата година. Неговия треньор Майк Пасение сподели, че ще направят една битка за загрявка, а след това ще търсят трилогия в Верхувен. Хари все още няма победа под банера на GLORY, но се представя добре и успехът няма да закъснее. Бадр реши да поздрави феновете си за новата година и им обеща големи неща:


Благодаря на всички! Специални благодарности към моето семейство за тяхната безусловна любов. Благодаря на моя екип и на моите фенове, които продължават да ме подкрепят и да ми дават невероятна енергия. 

Искам да благодаря и на GLORY, които ми дадоха възможността да покажа, че все още съм най-доминантния боец в света. Тази година ще бъде годината, в която ще тренирам без граници и ще правя по-добри и по-големи неща. Искам да пожелая на всички една година изпълнена със здраве и щастие. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес