Зареждане

Badr Hari и Rico Verhoeven лице в лице на 17-ти октомври

Badr Hari и Rico Verhoeven лице в лице на 17-ти октомври
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 03:00 ч
Титаните в тежка категория на кикбокса Badr Hari и Rico Verhoeven ще се изправят лице в лице на пресконференция, която от GLORY ще организират на 17-ми октомври от 17:00 българско време. На нея бойците ще отговарят на въпроси преди срещата и ще застанат лице в лице. Втората битка между двамата ще се проведе на на GLORY Collision 2 на 21-ви декември в Арнхем на стадион GelreDome.

Badri подписа нов договор за 6 битки с GLORY и е с рекорд 0-1-1 в организацията. През 2016 година той се качи на ринга срещу Verhoeven и спечели първия рунд, но във втория получи контузия и не успя да продължи, което доведе до загуба с технически нокаут. Миналата година мароканеца победи Hesdy Gerges с решение и беше свалил доста килограми, за да е по-бърз, но положителната проба за допинг му отне победата.

Rico oт своя страна се намира в серия от 5 поредни победи след двубоя с Hari и сега като цяло е в серия от 11 поредни победи в кикбокса. Verhoeven е шампион в тежка категория вече 6 години, а Hari иска да го свали от трона и преди 3 години се закле, че ще го нокаутира в реванша. В своята последна битка Rico защити титлата си в тежка категория с победа над Guto Inocente през септември миналата година.

Пресконференцията ще се излъчва в социалните мрежи и феновете ще може да я следят на живо. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес