Зареждане

Успехи на Шинкиокушин каратеки на IKK Open 2012

Успехи на Шинкиокушин каратеки на IKK Open 2012
Публикувано на: Март 21, 2012 в 08:04 ч

Автор: Надя Петрова

На 18-ти март се състоя 4-я Отворен международен карате Киокушин турнир IKK Open. Турнир с история и по традиция имат право да участват всички организации и стилове по Киокушин правилата на IFK - всички са с протектори на краката. Тази година са участвали каратеки от Швеция, Норвегия, Белгия, Франция, Уелс и домакините от Англия. Като стилове също е имало разнообразие с краткотрайно участие за по една среща и Taekwon-do бойци.

Най-атрактивните срещи са били на тримата шампиони в отделните категории Алан Шнайва (Англия), Еван Мансекър (Норвегия) и Фредрик Йохансон (Швеция) - първите двама са познати от международните летни лагери на ФБК Шинкиокушинкай, които са посещавали.

Миналатаа година Еван Мансекър беше в България  като съчета почивка с тренировки като част от подготовката за дебюта си на Световното първенство в Япония. Там той е беше единствен представител на страната си. Тази година на IKK Open е изиграл 4 срещи за титлата, всички с победи в редовното време, а две с Ваза-ари. Така най-добрият боец на Норвегия в средната категория за втори път е шампион на турнира и доказва, защо е бил избран да участва в телевизионното шоу "Най-добрият боец на Норвегия". Сега пред него предстои подготовка за участие на Европейското първенство в Антверпен, Белгия в началото на юни тази година.

Ето полуфинала на Фредрик Йохансон:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес