Зареждане

Борци се сбиха по време на турнир по борба

Борци се сбиха по време на турнир по борба
Публикувано на: Декември 4, 2020 в 05:00 ч
Срещата между двама участници в руското първенство по борба за юноши в Смоленск се превърна в боксова битка, завършила с дисквалификация и на двамата състезатели. Конфликтът избухна между Бабули Цолоев от Република Ингушетия и Алан Багаев от Северна Осетия. Те си размениха няколко тежки удара на тепиха, преди да бъдат разделени от треньори и съдии.

Двамата избухливи борци бяха прекарали само няколко секунди на тепиха, преди обичайният им двубой в борбата да се превърне в ожесточен юмручен бой. Служителите на шампионата, треньорите и помощниците се втурнаха да успокоят двамата бунтовници, които в крайна сметка бяха дисквалифицирани заради нарушаване на дисциплинарния кодекс.

Организаторите на събитието се опасявали, че сбиването може да продължи в съблекалнята, където са изпратени борците, но конфликтът е разрешен, след като Цолоев и Багаев са провели сериозни разговори със своите треньори. Наред с дисквалификацията от националното първенство и двамата борци най-вероятно ще бъдат изправени пред административно наказание, издадено от националната федерация.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес