Зареждане

Веселин Иванов - Лудия се завръща на ринга в бокса с голи ръце

Веселин Иванов - Лудия се завръща на ринга в бокса с голи ръце
Публикувано на: Юли 18, 2023 в 15:02 ч
Един от ветераните на бойните спортове у нас Веселин Иванов - Лудия ще направи своето завръщане на ринга и то не къде да е, а в BKFC при първото издание на най-голямата организация по бокс с голи ръце в Европа. То ще се проведе през ноември в София.

След проведения кастинг преди няколко седмици, представителите на BKFC поетапно обявиха кои бойци са им направили впечатление и искат да видят в техния кръгъл ринг.

Вижте видео: BKFC Europe - кастинг в България

Изглежда Иванов е един от тях. "Веско Лудия", както е известен в бойните среди, е европейски и световен шампион по бойно самбо.

Освен това той има и 18 професионални двубоя в ММА, като последният му е от 2015-та, когато побеждава Салих Кулукан в UCMMA 43. Това е и годината, в която той триумфира на върха на бойното самбо в категория до 62 кг на световното в Мароко.

BKFC предстои да направят историческо първо събитие в Европа, като София ще бъде домакин. В това издание ще се изправят български бойци срещу състезатели от други държави в Европа, като на тези с атрактивно представяне ще им бъде предложен договор за участие на събитията на организацията в САЩ.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес