Зареждане

Micheal McGrane твърди, че Conor McGregor играл мръсно в боксовата им среща

Micheal McGrane твърди, че Conor McGregor играл мръсно в боксовата им среща
Публикувано на: Април 25, 2019 в 00:00 ч
Боксьорът Micheal McGrane твърди, че звездата на бойните спортове Conor McGregor играл мръсно по време на боксовата им среща, която се проведе преди няколко дни в Дъблин с цел събиране на средства. Срещата между аматьора и McGregor завърши с равенство. McGrane обаче не е доволен от мръсните номера на Conor, който му вкарал нечестен удар и изяви възмущението си от него:



Двамата си докоснахме ръкавиците в началото на срещата и McGregor трябваше да се върне в неговия ъгъл, но не го направи. Той започна с ударите от първата секунда и му вкара силно ляво кроше в окото. Това беше подъл удар.  Не знам как е в ММА, но ние имаме правила. Поздравяваме се преди битката. Нямах никакви шансове след такава подла атака. Отвратен съм от постъпката му. 


Нямаше как да го победя, без да го нокаутирам. Много хора ми се смееха и искаха да се предам, но нямаше как да се случи. Все още не мога да повярвам, че такава среща се случи. Надявам се, че след време ще стана професионален боксьор.












Мръсната игра не е чужда за McGregor, който в битката с Khabib направи доста подли и забранени неща, но те му се разминаха.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес