Зареждане

Меле на пресконференция преди BKFC приключи с изпотрошена сцена

Меле на пресконференция преди BKFC приключи с изпотрошена сцена
Публикувано на: Януари 20, 2023 в 12:00 ч
Бойците в средна категория на Bare Knuckle FC Лоренцо Хънт и Майк Ричман си налетяха около месец преди битката им.

Хънт и Ричман участваха в пресконференция преди състезанието KnuckleMania 3 в четвъртък в Албакърки. Двамата бойци ще се бият за титлата в средна категория на BKFC на 17 февруари.

Хънт и Ричман, двама от най-успешните бойци в BKFC, размениха очаквана серия от словесни закани на пресконференцията. Омразата между тях беше очевидна през цялото медийно събитие.

Президентът на BKFC Дейвид Фелдман не можа да поддържа нещата под контрол по време на тяхната среща, тъй като Хънт удари шамар на Ричман и двамата се сбиха на сцената. Охраната се намеси и интериорът по сцената беше изпотрошен.



За щастие охраната успя да раздели двамата атлети малко след инцидента.

Сбиването на сцената вероятно добавя интрига към битката Хънт/Ричман. И двамата бойци влизат в събитието след впечатляващи победни серии.

Това не е първият път, когато Хънт участва в свада с друг боец на BKFC. Той се изправи лице в лице с Хектор Ломбард след битката им през 2021 г., което доведе до нанасяне на удари на Ломбард по време на интервюто след битката.

Хънт/Ричман оглавява събитието на BKFC KnuckleMania 3. Тогава и Диего Санчес ще направи промоционалния си дебют срещу Остин Траут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес