Зареждане

McGregor очаква да изкара 100 милиона от мача с Floyd

McGregor очаква да изкара 100 милиона от мача с Floyd
Публикувано на: Април 21, 2017 в 11:02 ч
 
Conor McGregor не е съгласен с твърдението на Dana White, че той би заработил около 75 милиона долара от боксовия си двубой с Floyd Mayweather.


Скоро след като White сподели пред FOX Sports, че очаква Floyd да прибере около 100 милиона от срещата, а Conor - около 75, McGregor даде явен знак, че не е съгласен с подобна прогноза.

Ирландецът публикува пост в Instagram, където написа, че очаква да прибере около 100 милиона, като в случая той не брои и други приходи, които би имал около срещата.

Ето какво написа Conor:

“Не се нуждая от очила, просто ми харесва как стоят на лицето ми, макар и да се накланят заради натрошения ми нос и уши. Все още обаче чувствам, че изглеждам добре. Как ви карат да се чувствате тези 75 милиона? Всъщност говорим за повече от 100 милиона, като това не включва. На 28 години. Свежо копеле. Съмнявайте се сега в мен”.

Conor и Dana White все още не са срещали, за да обсъдят детайлите около евентуалния двубой. Президентът на UFC призна, че тепърва трябва да проведе среща и с екипа на Floyd Mayweather.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес